Livrare

Posta Romana. Durata de livrare este de 4-6 zile lucratoare din momentul configurarii comenzii. Costul este de 12 lei. Plata se face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.

Curierat rapid - Plata ramburs. Durata de livrare este d 1-2 zile lucratoare din momentul configurarii comenzii. Costul este de 25 lei. Plata se face in momentul livrarii coletului.

Retur

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Florile pot fi returnate numai daca sunt in conditii perfecte, identice cu cele in care au fost livrate, si nu prezinta urme de uz, spalare, sau oricare alta natura. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;"